eTwinning - ”Elements”

Ultimele noutăți din cadrul proiectului eTwinning ”Elements”.
Proiectul eTwinninng ”Elements” a întrat în faza a doua - crearea produselor finale ale proiectului. La moment membrii proiectului din diferite țări (Turcia, Moldova, Iordania, România) lucrează la sistematizarea tuturor sarcinilor realizate.
A fost creat primul produs comun - ebook -”Sistemul Periodic electronic” din Postere făcute pe diferite platforme online pe platforma- bookcreator.com. Postere sunt făcute de către elevi și profesori. Lincul pentru a vedea acest produs îl avețimai jos
Deschideți lincul dat și admirați lucrările elevilor noștri.
Elevii din liceul nostru la crearea Posterelor pentru Sistemul Periodic electronic au folosit platformele următoare: Canva, Easelly, Postermywall, Emaze, Picktochart. Elementele chimice, la care a lucrat echipa noastră, sunt următoarele:
Au (N79) - Lupu Irina -7g4,
Hg (N80) - Braga Daniel -7g4,
Tl (N81) - Lupan Valeria -7g3,
Bi (N83) - Duda Olga -7g3,
Po (N84) - Jila Sofia -7g1,
Pt (N78) , Hs (N108), Og (N118) - Tomnatic Ludmila - profesor de chimie.
Al doilea produsul comun, care a fost făcut este Calendarul din elementele chimic, creat pentru anul 2022.Toată echipa noastră a lucrat la designul paginei pentru luna decembrie.
In timpul realizării proiectului echipa noastră a devenit mai mare- încă 4 elevi s-au alăturat proiectului nostru: Cuzmiciov Loredana- cl 7g3, Curmei Evelina-cl.7g1, Lupan Valeria-cl.7g3 și Ignat Mariana – cl. 7g4.
”Veteranii” proiectului – Lupu Irina (7g4), Braga Daniel (7g4), Duda Olga (7g3) și Sofia Jila (7g1) dau o mână de ajutor la cei nou-veniți, ca ei mai repede să se incadrează în realizarea sarcinilor deja realizare parțial și să reușească la sarcinile noi.
Ca rezultat, la produsul comun al echipei noaste, video tematic la sarcina ”Importance of elements for human and environmental health” (proiectul se efectuază în limba engleză) au participat și elevii noi. Toți împreună au făcut postere despre importanța elementelor pentru sănătatea omului și rolul acestor elemente în natura, iar Braga Daniel a montat un video reușit
Vom continua lucrul cu entuziasm. Urmăriți noutățile noastre!
Ludmila Tomnatic, coordonatorul proiectului