December 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

 
 

Clasa Viitorului - ziua uşilor deschise

O zi plină de emoții, etuziasm, tehnologii și explorări. Ne bucurăm că am putut petrece Ziua Ușilor Deschise la Centrul Clasa ViITorului cu atât de multă lume interesată de utilizarea tehnologiilor în educație.

Clasa Viitorului - emoții, etuziasm, tehnologii și explorări

O zi plină de emoții, etuziasm, tehnologii și explorări. Ne bucurăm că am putut petrece Ziua Ușilor Deschise la Centrul Clasa ViITorului cu atât de multă lume interesată de utilizarea tehnologiilor în educație.
#ClasaViitorului
#învățămaltfel
#futureclassroom

Clasa Viitorului - de la egal la egal

Formatorii Centrului Clasa Viitorului beneficiază de suport de la egal la egal din partea experților de la Universitatea Pedagogică din Zürich /Pädagogische Hochschule Zürich în procesul de lucru asupra programelor de formare continuă pe care le creează.
Centrul dispune de 11 cursuri de formare continuă, 8 active și 3 care urmează să fie lansate în scurt timp. În total peste 300 de profesori au participat deja la cursurile Centrului.
Fundația pentru Dezvoltare
Fundația LED Moldova

Clasa Viitorului - UPS ”Ion Creangă”

UPS ”Ion Creangă”: ziua ușilor deschise la Clasa Viitorului

Clasa Viitorului - 3 ani

Astăzi, am primit multe felicitări pentru realizările Centrului Clasa Viitorului, cuvinte de mulțumire, urări de bine și încurajări de a ne continua activitatea cu la fel de mult entuziasm și pasiune.
Astăzi, Centrul Național de Inovații Digitale în Educație Clasa Viitorului aniversează 3 ani de la deschidere și aducem mulțumiri tuturor pentru gândurile bune transmise.
În această perioadă am reușit să implementăm două etape ale Programului Național de Alfabetizare Digitală, prin care am instruit 20.045 cadre didactice din învățământul general și 10.285 de educatori. Am dezvoltat 11 programe de formare continuă, de care au beneficiat peste 300 de profesori.
În octombrie 2021, a fost inaugurat noul hub tehnologic de instruire a profesorilor, un mediu de inspirație pentru învățare și predare, bazat pe tehnologii moderne, dotat cu echipamente digitale și mobilier flexibil, gândit să accelereze transformarea digitală a educației.
Toate acestea au fost posibile cu sprijinul și încrederea acordată de către:
Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova
Universitatea Pedagogică de Stat "Ion Creangă"
USAID Moldova
Embassy of Sweden in Chisinau
Innovate Moldova
Orange
Fundația LED Moldova
Fundația pentru Dezvoltare
Junior Achievement Moldova