April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

eTwinning - Quality label

Atunci când obții rezultate pozitive în cadrul unui proiect, poate alimenta sentimentul de realizare și îți poate oferi o stare de împlinire.
#eTwinning
#eTwinningprojects
#eTwinningMoldova

eTwinning - MATH TRAVELLERS

Conferința Națională eTwinning, ediția 2023.
"eTwinning, educație de calitate pentru un viitor durabil, incluziv și fericit".
Premiul Național eTwinning - Colaborare prin utilizarea creativă a tehnologiei informației și comunicațiilor, proiectul eTwinning MATH TRAVELLERS.
Mulțumim tuturor partenerilor!
Colaborarea, cooperarea și implicarea activă aduce rezultate!

eTwinning - Ziua Fibonacci

Astăzi, 23 noiembrie, împreună cu partenerii de proiect #eTwinning „Growing with Applied Mathematics Experiences” am celebrat Ziua Fibonacci, care a fost un matematician italian genial, considerat drept „cel mai talentat matematician din Occidentul Evului Mediu”..
Fiecare echipă, s-a prezentat la sărbătoare cu o surpriză pentru colegii parteneri: postere Fibonacci, acrostih, poeme, cântec... Nu a  lipsit bineînțeles și jocul Kahoot.
Mulțumim participanților pentru cooperare!

eTwinning - Inovație și Colaborare

Au fost desemnați câștigătorii concursului „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare”, ediția 2022
Concursul „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare”, organizat de Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, în calitate de Birou Național de Asistență eTwinning, are drept scop promovarea metodelor inovative de predare prin intermediul platformelor educaționale online, crearea unui cadru de învățare în vederea dezvoltării competențelor digitale, pedagogice, interculturale și management de proiect, motivarea cadrelor didactice pentru autoformare şi formare continuă prin participarea în proiectele eTwinning.
În acest an, participanții din instituțiile de învățământ general și profesional tehnic din Republica Moldova au depus la concurs proiectele europene eTwinning, implementate pe parcursul anului școlar 2021-2022, la următoarele trei categorii tematice: „Promovarea temei anuale eTwinning „Viitorul nostru frumos, durabil, incluziv – școlile și noul Bauhaus european”, „Colaborare prin utilizarea creativă a tehnologiei informației și comunicațiilor” și „Proiecte europene implementate de ambasadori eTwinning din Republica Moldova”.
Comisia de concurs a desemnat 34 de câștigători, cadre didactice din toate regiunile Republicii Moldova, proiectele cărora au avut un impact relevant asupra elevilor, instituției de învățământ și comunității.
Premiile Naționale eTwinning vor fi acordate de Universitatea Tehnică a Moldovei, în calitate de Birou Național de Asistență eTwinning Moldova, din sursele acordate de Comisia Europeană și Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, în cadrul Conferinței Anuale eTwinning.
Ministerul Educației și Cercetării adresează sincere felicitări câștigătorilor concursului „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare”, ediția 2022.
Lista câștigătorilor concursului „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare”, ediția 2022 poate fi văzută aici https://bit.ly/3ZSuWW0

eTwinning - Seminar de inițiere

Apel de înscriere la Seminarul de inițiere în eTwinning adresat cadrelor didactice din învăţământul pentru educația timpurie
Aplică acum: https://e-twinning.utm.md/