Toate manualele școlare din Republica Moldova pot fi accesate în format electronic. Mai mult, există și opțiunea de a le descărca gratuit. Astfel, dacă nu vrei să târâi după tine toate cărțile sau poate ai nevoie de ele în format electronic din oricare alt motiv, să știi că o poți face cu ușurință.
 

Toate manualele (clasele I-a – XII-a) sunt disponibile pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație, pe care o puteți accesa AICI!

Câteva lucruri importante:
# Conform autorităților din educație, site-ul de mai sus reprezintă unica sursă legală, actuală și veridică a manualelor școlare folosite în Republica Moldova.
# Manualele pot fi descărcate doar de pe teritoriul Republicii Moldova.
# Prin descărcarea manualelor, Dvs vă asumați răspunderea cu privire la respectarea drepturilor de autor și astfel nu veți răspândi manualele descărcate părților terțe nici contra plată, nici gratuit. Manualele descărcate pot fi utilizate doar în scopuri educaționale: „Vă îndemnăm să acordați tot suportul și respectul către autorii și editurile ce au pregătit aceste manuale. Subliniem că copierea sau plasarea manualelor pe alte site-uri reprezintă o acțiune ilegală, conform contractelor semnate în Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Editurile”, se menționează pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație.